image 1 image 2 image 3 image 4 image 5
service image

Ιατρική αποτρίχωση με laser Alexandrite

Μόνιμη ιατρική αποτρίχωση με Laser Alexandrite Candela 

Το ιατρικό λέιζερ αποτρίχωσης Alexandrite είναι ο πιο γρήγορος, ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στα πόδια, τα χέρια, τις μασχάλες, τη γραμμή μπικίνι κ.λπ. είναι ένα προηγμένο και ισχυρό σύστημα, εγκεκριμένο από την κορυφαία εταιρεία Candela. Αυτό το λέιζερ εκπέμπει το ιδανικό μήκος κύματος (755nm) μιας δέσμης φωτός, η οποία στοχεύει στα μελανοκύτταρα της τρίχας, απορροφάται από τη μελανίνη στη ρίζα της τρίχας και συρρικνώνει θερμικά τον θύλακα της τρίχας, χωρίς να επηρεάζει ή να βλάπτει τον περιβάλλοντα ιστό του δέρματος, χάρη στην ενσωματωμένη συσκευή ψύξης, που επιτρέπει τη μέγιστη ασφάλεια και την εξάλειψη του πόνου κατά την εφαρμογή.

Πλεονεκτήματα

  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
  • Κατάλληλο για όλο το σώμα
  • Για άνδρες και γυναίκες
  • Υψηλή απόδοση και γρήγορα αποτελέσματα
  • Ασφαλές και ανώδυνο
  • Εφαρμόζεται και για ιατρικούς λόγους αποτρίχωσης (θυλακίτιδα κ.λπ.)

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με laser Alexandrite είναι εντυπωσιακά. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται από τον τύπο δέρματος, το χρώμα και το πάχος της τρίχας, καθώς και από την περιοχή της θεραπείας.

Το 90% των ασθενών πετυχαίνει μόνιμη μείωση της αναγέννησης της τρίχας μετά από 5- 6 συνεδρίες. 

Στο Δερματολογικό κέντρο της Βιοδιαγνωστικής η αποτρίχωση με λέιζερ πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ιατρό ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού  ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό.

Πίσω

Περισσότερες Υπηρεσίες